Hos Guldsmedjen i Ribe nær Esbjerg finder du en ekstraordinær samling af ure, inklusive de prestigefyldte mærker Oris og Maurice Lacroix. Vi forstår, at ure ikke kun er tidsmålere, men også et udtryk for din personlige stil og status. Vores mål er at give dig et unikt udvalg af ure, som vil gøre os til din foretrukne ur forhandler.

Forhandler af eksklusive Maurice Lacroix ure

Er du på udkig efter en forhandler af Maurice Lacroix ure i Danmark? Så er du kommet til det rette sted. Mærket Maurice Lacroix er kendt for at kombinere klassisk schweizisk håndværk med innovativ teknologi og moderne design. Dette afspejles tydeligt i deres omfattende kollektion af ure, der spænder fra elegante dress-ure til sporty chronograf ure. Hvert Maurice Lacroix ur er omhyggeligt fremstillet med fokus på detaljerne og håndværket. Hos Guldsmedjen i Ribe hjælper vi dig gerne med at finde det Maurice Lacroix ur, som passer til din stil. 

Find dit nye ur hos Guldsmedjen i Ribe 

Besøg vores butik i Ribe nær Esbjerg og dyk ned i vores omfattende udvalg af ure, hvor kvalitet og design går hånd i hånd. Uanset om du søger et ur til at fuldende dit professionelle look, en gave til en særlig lejlighed eller bare ønsker at forkæle dig selv med en udsøgt tidsmåler, så har vi noget, der passer til dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Nedenfor kan du se et udpluk af de ure, vi forhandler i butikken blandt andet; Maurice Lacroix, Oris & Perrelet.


 

Perrelet

Schweizer topkvalitet med et spændende tvist.

Modellen hedder "Rainbow" fra serien "Turbine Carbon" og er Limited Edition, kun lavet 50 stk globalt!

Det sjældne ur kan ses i butikken og erhverves for kr. 39900,-

Kr. 39.900, -

”Upcycle”

Oprenset Havplast 

Upcycle betyder genbrug på et højre værdiniveau og hvert ur har sin helt unikke urskive af flot flerfarvet genanvendt havplast. Oris har gennem mange års fundraising og partnerskab med organisationen Everwave gjort en storslået indsats med oprensning af plast i Oceanerne.
I august måned 2021 blev Oris certificeret CO2-neutral, hvilket blev manifesteret med lanceringen af uret ”Upcycle”
Uret laves til både mænd og kvinde i hhv. 41,5mm og 36,5mm 

Kr. 19.600, -
 

ORIS, et ur med holdninger.

Schweizer topkvalitet og mere end ”kun” et ur.

“Dat Watt”

Vadehavsuret, Limited Edition 
Uret er fremstillet i 2009 eksemplarer, som årstallet hvor Vadehavet kom på Unescos verdensarvsliste. I 2021 proklamerede Oris partnerskab med organisationen CWSS (Common Watten Sea Secretariat) og støtter der igennem det 500 km. lange tidevands system, Vadehavet som strækker sig fra Ribe og sydover til Holland!
Uret viser med funktionen ”Pointer Moon” tidevandsniveauet på den nordlige halvkugle ved de forskellige månefaser.

Kr. 24.100, -

ORIS, et ur med holdninger.

Schweizer topkvalitet og mere end ”kun” et ur.

“Datt Watt Edition II”

Vadehavsuret, Limited Edition 
I 2021 proklamerede Oris partnerskab med organisationen CWSS (Common Watten Sea Secretariat) og støtter der igennem det 500 km. lange tidevands system, Vadehavet som strækker sig fra Ribe og sydover til Holland!

Kr. 24.100, -

”Kermit Edition” 

Så det hele ikke bliver for seriøst.

Hvem kender ikke den charmerende frø ”Kermit”?

ORIS har lavet en ny Pro Pilot X model og har dermed fulgt den grønne omstilling med denne karakteristiske ”Kermit Edition” i 39 mm. titanium urkasse og inhouse caliber 400 automatic værk.

En dag hver måned, den første, er det ”Kermits Day” efter Kermits egen devise ”I gotta make time for me” så hverdagen ikke bliver alt for seriøs!

Kr. 36.600, -
 

Maurice Lacroix

Kr. 62.990, -
 

Victorinox

Swiss Army

Kr. 4.195, -