Guldsmedjen i Ribe har et stort udvalg af eksklusive ure i Ribe og Esbjerg området. Vores forretning er hjemsted for en imponerende kollektion af eksklusive ure til mænd, hvor hver eneste tidsmåler ikke blot er et instrument til at måle tid, men et symbol på raffinement og personlig elegance.

Vi specialiserer os i at tilbyde kun de mest eftertragtede og dyre urmærker, såsom Oris, Maurice Lacroix, og Perrelet, der er kendt for deres uovertrufne kvalitet og unikke design.

Eksklusive ure til hver lejlighed 

Hos Guldsmedjen forstår vi betydningen af et ur i den moderne mands garderobe. Vores udvalg af eksklusive ure er nøje udvalgt til at imødekomme enhver smag og lejlighed.

Uanset om du er på udkig efter et statement-ur til at fremhæve dit professionelle look, et dyrt ur som en mindeværdig gave, eller hvis du simpelthen ønsker at berige din samling med nye eksklusive herreure mærker, har vi det perfekte ur til dig.

Dyre urmærker, der udtrykker stil og statur 

Guldsmedjen er stolt over at være en førende forhandler af dyre ure til mænd i området. Vores butik i Ribe nær Esbjerg er et sandt paradis for ur-entusiaster, hvor du kan udforske og opleve håndværket bag nogle af de mest dyre ure tilgængelige på markedet.

Maurice Lacroix, Oris og Perrelet står som ikoner inden for urmagerkunsten, og vi tilbyder dig muligheden for at eje et stykke af denne arv.

Besøg os og oplev vores eksklusive ure 

Vi inviterer dig til at besøge vores butik i Ribe og personligt opleve vores udvalg af eksklusive ure. Vores kyndige personale står klar til at assistere dig med at finde det ur, der ikke bare måler tid, men også afspejler din individualitet og livsstil. Lad os gøre din oplevelse med at vælge et nyt ur til noget helt særligt. Nedenfor kan du se et udpluk af de eksklusive ure, vi forhandler i butikken blandt andet; Maurice Lacroix, Oris & Perrelet.
 

Perrelet

Schweizer topkvalitet med et spændende tvist.

Modellen hedder "Rainbow" fra serien "Turbine Carbon" og er Limited Edition, kun lavet 50 stk globalt!

Det sjældne ur kan ses i butikken og erhverves for kr. 39900,-

Kr. 39.900, -

”Upcycle”

Oprenset Havplast 

Upcycle betyder genbrug på et højre værdiniveau og hvert ur har sin helt unikke urskive af flot flerfarvet genanvendt havplast. Oris har gennem mange års fundraising og partnerskab med organisationen Everwave gjort en storslået indsats med oprensning af plast i Oceanerne.
I august måned 2021 blev Oris certificeret CO2-neutral, hvilket blev manifesteret med lanceringen af uret ”Upcycle”
Uret laves til både mænd og kvinde i hhv. 41,5mm og 36,5mm 

Kr. 19.600, -
 

ORIS, et ur med holdninger.

Schweizer topkvalitet og mere end ”kun” et ur.

“Dat Watt”

Vadehavsuret, Limited Edition 
Uret er fremstillet i 2009 eksemplarer, som årstallet hvor Vadehavet kom på Unescos verdensarvsliste. I 2021 proklamerede Oris partnerskab med organisationen CWSS (Common Watten Sea Secretariat) og støtter der igennem det 500 km. lange tidevands system, Vadehavet som strækker sig fra Ribe og sydover til Holland!
Uret viser med funktionen ”Pointer Moon” tidevandsniveauet på den nordlige halvkugle ved de forskellige månefaser.

Kr. 24.100, -

ORIS, et ur med holdninger.

Schweizer topkvalitet og mere end ”kun” et ur.

“Datt Watt Edition II”

Vadehavsuret, Limited Edition 
I 2021 proklamerede Oris partnerskab med organisationen CWSS (Common Watten Sea Secretariat) og støtter der igennem det 500 km. lange tidevands system, Vadehavet som strækker sig fra Ribe og sydover til Holland!

Kr. 24.100, -

”Kermit Edition” 

Så det hele ikke bliver for seriøst.

Hvem kender ikke den charmerende frø ”Kermit”?

ORIS har lavet en ny Pro Pilot X model og har dermed fulgt den grønne omstilling med denne karakteristiske ”Kermit Edition” i 39 mm. titanium urkasse og inhouse caliber 400 automatic værk.

En dag hver måned, den første, er det ”Kermits Day” efter Kermits egen devise ”I gotta make time for me” så hverdagen ikke bliver alt for seriøs!

Kr. 36.600, -
 

Maurice Lacroix

Kr. 62.990, -
 

Victorinox

Swiss Army

Kr. 4.195, -